Welcome Guest Login or Signup
LIVE CHAT | INSTANT MESSENGER | BOOKMARK
| LANGUAGE:
 


        
FORUM
     
 
Category: Activities
Type: Public
Created: May 8, 2016
Members: 1
Views: 243
Location: jakarta , Indonesia
Group Creator:
nindibae OFFLINE
kata kata kehidupan indah


Sehingga Mike Brown telah ditembak, dibunuh dan ditinggalkan di kaki lima di terik semasa memandu empat jam di Canfield, Ferguson, Mo., pada 9 Ogos 2014, saya tidak pernah dituduh berbohong tentang berapa ramai kanak-kanak yang saya ada. Saya tidak pernah sekali dituduh sebagai seorang lelaki yang baru-baru memutuskan untuk berpura-pura Dialah yang hitam putih. Saya tidak pernah sekali dituduh mencuri wang daripada keluarga saya memberi hidup saya untuk membantu. Saya tidak pernah sekali dituduh racist SMA membuat serangan kata kata bijak, gambar kata kata, kumpulan cerita lucu,
dp bbm bergerak,
kata cinta,
contoh lamaran kerja yang kos saya beberapa pembedahan tulang belakang dan mengubah trajektori seluruh hidup saya. Saya tidak pernah sekali dituduh berbuat baik di dunia jadi saya boleh menjadi terkenal tidak cintakan kerja sebenar.

Dan, sebagai pengarang seumur hidup, saya tidak pernah dituduh plagiarizing salah satu daripada beratus-ratus cerita atau ucapan saya menulis pada tahun-tahun tersebut. Sekarang, anda mungkin mungkin tidak tahu saya sebelum Mike Brown telah terbunuh, anda mungkin tidak tahu saya sebelum saya membuat keputusan untuk menyerahkan setiap jam waking hari saya untuk memerangi kezaliman, tetapi saya telah muncul dalam media seratus, memenangi Anugerah sedozen, dan mempunyai banyak pengikut pada media sosial sebelum pergerakan Mold hitam, kehidupan bermula. Sebelum semua itu, saya telah bercakap pada berpuluh-puluh kejadian negara sebagai keynote speaker, adalah seorang pengulas kebudayaan pada NPR, dan mempunyai buku pertama saya, diterbitkan oleh Simon Schuster &. Saya telah seorang aktivis. Saya telah kemanusiaan. Saya telah seorang guru sekolah. Saya bekerja dalam penjara dan penjara selama bertahun-tahun.

Walau bagaimanapun, hal itu tidak sampai saya misi utama dalam hidup untuk menjadi wajah putih keunggulan dan keistimewaan putih tertanam dalam fabrik sangat syarikat saya mula dipanggil dusta, penipu, penipu, penipuan, artis con dan plagiarist yang.kata kata mutiara galau, kata motivasi, kumpulan puisi cinta, kata kata lucu,
rayuan gombal,
kata kata bijak cinta, kata kata bijak mario teguh, Apabila saya mengumpul wang untuk putih keluarga musnah oleh budak kanser, saya suka apabila saya berjuang untuk tenaga hijau dan persekitaran yang bersih, tiada siapa peduli.

*** MyPolonia ***